Welkom bij Nexa, een trotse onderdeel van Vecon Concrete

Bij Nexa, een zusteronderneming van Vecon Concrete, zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van hoogwaardige Epoxy en Terrazzo vloeren. We bieden een unieke mix van stijl, duurzaamheid en vakmanschap.

Onze Expertise: Epoxy & Terrazzo Vloeren

  • Epoxy Vloeren: Bekend om hun sterkte en duurzaamheid, zijn onze epoxy vloeren perfect voor zowel industriële als commerciële toepassingen. Ze bieden een naadloze, waterdichte en gemakkelijk te onderhouden oppervlakte die in elke omgeving past.
  • Terrazzo Vloeren: Een combinatie van tijdloze schoonheid en ongeëvenaarde duurzaamheid. Onze Terrazzo vloeren zijn een kunstwerk op zich, waarbij elk ontwerp op maat gemaakt wordt om uw ruimte een unieke uitstraling te geven.

Waarom Kiezen voor Nexa?

  • Ervaren Team: Ons team van professionals heeft uitgebreide ervaring in zowel de installatie als het onderhoud van Epoxy en Terrazzo vloeren.
  • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen de beste materialen om te garanderen dat uw vloer zowel mooi als functioneel is.
  • Klantgerichte Service: Bij Nexa staat de klant centraal. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.
  • Onderdeel van Vecon Concrete: Als onderdeel van Vecon Concrete, profiteert u van onze uitgebreide kennis en middelen in de bouwsector.

Uw Project, Onze Passie Of u nu een nieuw project start of een bestaande ruimte wilt renoveren, Nexa is uw ideale partner.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en laat ons uw ruimte transformeren met de perfecte vloeroplossing.