gepolierde betonvloer nieuwbouw en kantoren

Gepolierde betonvloeren voor winkels, kantoren en showrooms

Gepolierde betonvloeren vinden steeds vaker hun weg naar moderne kantoren, winkels en showrooms. Deze vloeren geven een zeer aparte uitstraling, terwijl ze heel erg duurzaam zijn. VECON is reeds jarenlang gespecialiseerd in gepolierde betonvloeren of polybeton.

Bij een gepolierde betonvloer denken we meestal aan industriële toepassingen. Maar door het polieren ontstaat een afwerkingslaag met unieke schakeringen. De betonnen vloer wordt na het polieren nog behandeld met een speciale beschermingslaag. Door de moderne uitstraling, het gemak van plaatsing en in onderhoud, alsook de grote duurzaamheid, worden vloeren in polybeton steeds vaker toegepast in woningen, winkels en kantoren. Deze vloeren zijn immers heel geschikt voor intensief gebruik.

Naast de vloer zelf kunnen ook de oprit en het terras op dezelfde manier uitgevoerd worden zodat je een mooi harmoniërend effect krijgt en je interieur mooi aan elkaar aansluit.

Is een gepolierde betonvloer in andere kleuren verkrijgbaar?

Door het beton in de massa te kleuren is een gepolierde betonvloer in diverse kleuren verkrijgbaar. Lichtgrijs en antraciet zijn veelgevraagde kleuren. Door het beton in de massa te kleuren, zijn er geen kleurverschillen en krijg je een mooie egale afwerking.

Voordelen van een gepolierde betonvloer

  • makkelijk schoon te maken
  • duurzaam
  • verkrijgbaar in diverse kleuren
  • esthetisch uitzicht
  • effect van grote tegels mogelijk

Waarom kiezen voor VECON voor het gieten van jouw gepolierde betonvloer?

  • Dankzij onze betonpompen met een reikwijdte tot 56 meter kunnen wij ook op moeilijk te bereiken plaatsen de nodige betonwerken uitvoeren.
  • VECON gebruikt professionele machines en apparatuur om te zorgen dat de vereiste afmetingen, diktes, niveaus en uitsparingen zorgvuldig worden gerespecteerd.