gepolierde betonvloer

Gepolierde betonvloeren

Industriële, gepolierde betonvloeren die snel drogen

Met Vecon Concrete zijn wij gespecialiseerd in industriële, gepolierde gietvloeren in beton.

Industriële vloeren met gepolierde afwerking blijven een sterke positie inkleden in de industriebouw, woningbouw en kelders. Het creëert veel ruimte en is uitermate geschikt om intensief te gebruiken door personen en machines. Door de behandeling van het beton kunnen we vlekvorming tegen gaan. Ontdek tal van kleuren die we 100% afstemmen op het project, net zoals onze service.

Onze industriële, gepolierde betonvloeren drogen snel, zonder vlekken

Projecten moeten vooruit gaan en lopen vaak vertraging op. Met onze betonvloeren win je tijd. Kies voor onze speciale betonsamenstelling met P50-cement. De industriële, gepolierde betonvloer droogt daarom zeer snel:

  • Zonder kracht te verliezen
  • Zonder scheuren
  • Zonder vlekken
  • Zonder uit te drogen

Voor meer referenties – check onze Facebook-pagina of contacteer ons voor meer info.

gepolierde betonvloer kantoor - Vecon
gepolierde betonvloer kantoor – Vecon

De voordelen van een gepolierde betonvloer voor industrie

Onderhoud

Gepolierde betonvloeren kunnen naadloos en zonder groeven uitgevoerd worden. Ze zijn dus zeer makkelijk te onderhouden en dus ideaal voor commerciële en industriële toepassingen. Het verhoogt tevens de hygiëne aanzienlijk.

Plaatsing

Indien nodig kan een betonvloer over een bestaand oppervlak gegoten worden. De minimale dikte van de nieuwe betonvloer bedraagt 10 cm.

Het gieten van een betonvloer vraagt veel minder voorbereiding dan bij een klassieke vloer. Van curing tot kleur, alles is volledig op maat van het project.

Strak, modern en stevig

Gietvloeren zijn hot. Ze zijn tijdloos en creëren een heel ruimtelijk gevoel. Bovendien is het door de stevigheid geschikt om zeer intensief te gebruiken door mens en machine.