Industriële, gepolierde betonvloeren die snel drogen

Met Vecon Concrete zijn wij gespecialiseerd in industriële, gepolierde gietvloeren in beton. Industriële vloeren met gepolierde afwerking blijft een sterke positie inkleden bij projectontwikkelaars. Het creëert veel ruimte en is uitermate geschikt om intensief te gebruiken door personen en machines. Door onze unieke betonsamenstelling garanderen wij een vlekvrij en zeer snel droogproces. Ontdek tal van kleuren en compounds die we 100% afstemmen op het project, net zoals onze service.

Onze industriële, gepolierde betonvloeren drogen snel, zonder vlekken

Projecten moeten vooruit gaan en lopen vaak vertraging op. Met onze betonvloeren win je tijd. Kies voor onze speciale betonsamenstelling met P50-cement. De industriële, gepolierde betonvloer droogt daarom zeer snel:

  • Zonder kracht te verliezen
  • Zonder scheuren
  • Zonder vlekken
  • Zonder uit te drogen

Voor meer referenties – check onze Facebook-pagina of contacteer ons voor meer info.

De voordelen van een gepolierde betonvloer voor industrie

  • Onderhoud

Gepolierde betonvloeren zijn naadloos en bevatten geen groeven. Ze zijn dus zeer makkelijk te onderhouden en dus ideaal voor commerciële en industriële toepassingen. Het verhoogt tevens de hygiëne aanzienlijk.

  • Plaatsing

Het is veel eenvoudiger om een betonvloer te gieten dan bijvoorbeeld een tegelvloer te plaatsen. Giet het over een bestaand oppervlak, zo dik je wil, zonder de tijdrovende voorbereidingen zoals bij een klassieke vloer. Van curing tot kleur, alles is volledig op maat van het project.

  • Sneldrogend

Iets waar wij ons in onderscheiden, zijn onze sneldrogende betonvloeren met P50-cement. Win veel tijd, omdat je geen weken moet wachten tot de gepolierde gietvloer is uitgedroogd. Het is klaar in enkele dagen en heeft hetzelfde resultaat.

  • Strak, modern en stevig

Gietvloeren zijn hot. Ze zijn tijdloos en creëren een heel ruimtelijk gevoel. Bovendien is het door de stevigheid geschikt om zeer intensief te gebruiken door mens en machine, zonder beschadigingen.

Toch op zoek naar meer grip? Check onze industriële, geborstelde betonvloeren.

Ontdek zelf een gepolierde betonvloer voor industrie projecten, met glans afgewerkt in enkele dagen i.p.v. weken

Vraag nu een offerte aan

Premium
producten

Focus op
kwaliteit

Top
klantenservice

Flexibele
aanpak